Ny udendørs dressurbane til HARK

Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond og Jutlander Bank har doneret 140.000 kroner til Harridslev Rideklub. Beløbet er anvendt til en ny fiberbund til en udendørs dressurbane.

 

En aktiv klub

Med støtten bakker Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond og Jutlander Bank op om en engageret rideklub, som gør det godt over for en masse engagerede medlemmer.

Støtten har en enorm betydning for klubbens store frivillige arbejde.

Sponsoratet falder på et godt sted, i det at Harridslev Rideklub har en ambition om flere lokale aktiviteter, hvor mange får gavn af den nye bane.

Sponsorudvalgs ansvarlig i Harridslev Rideklub Karin Sørensen, fortæller at samarbejdet med Jutlander Bank gør en kæmpe forskel for klubben:

”Vi er utrolig taknemmelige for støtten, og glæder os meget over vores medlemmer og gæsters muligheder, for at ride og konkurrere på så gode bunde”. ”Med støtten i ryggen har vi mulighed for at videreudvikle vores stævner og undervisning endnu mere”.

”Vi vil også gerne udvide vores tilbud, så vi på sigt kan tilbyde endnu flere undervisningsformer til børn, unge og voksne.”

”Baggrunden for at Fonden har valgt at støtte Harridslev Rideklub, er at vi ønsker at støtte fritidsaktiviteterne for børn og unge i lokalområdet”. ”Harridslev Rideklub har gennem flere år vist at de er dygtige til at engagere og motivere deres medlemmer til at gøre en indsats i klubben.” ”Senest er dette bevist ved at Harridslev Rideklubs Youth Team blev tildelt Randers Kommunes initiativpris ved sportsfejringen 2019”, siger afdelingsdirektør i Jutlander Bank, Johnny Freiheit Nielsen.

© Harridslev Rideklub

Kontakt os:
mail@hark.dk

 

Adressen:

Halagervej 19A
8930 Randers NØ

Socialemedier:

  • facebook-square
  • youtube-square
  • flickr-square

Harridslev Rideklub

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
13267799_1132070506849823_401965715942535949_n